Her er jeg på seierspallen fra et tidligere løp. Arkivfoto: Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

100 prosent uttelling

Jeg og mitt personale stilte til start med tre utøvere i Stavanger tirsdag kveld. Det ble tre triumfer av tre mulige, altså 100 prosent uttelling. Vi stilte til start med en juniorutøver i det aller første løpet. Han vant i debuten og i tirsdag kveld la han på til sin andre strake seier. Dette er en utøver litt utenom det vanlige og dere kan legge L.A.`s mr Brown på minne.

Vant gjorde også Tyri Balder og Trø Hera, som travet solide løp.

Til nå har vi startet i hundre løp i år og vunnet hele 34. Stallens stjerne Tekno Odin var i aksjon på lørdag og årsdebuterte med seier på enkleste vis. Han skal være med i europatoppen også i år.