Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

1000 spillere i aksjon i Torridal – Umbro Cup

Årets turnering var fylt med gleder for store og små fotballentusiaster. Sola var med oss gjennom hele helgen. Til sammen var det 103 lag fordelt i aldersklasser fra 6-12 år, jenter og gutter. Ca 1000 spillere var i aksjon på Hommeren.

Overskudd av cupen og salg av maikalenderne er den viktigste inntektskilden for fotballgruppen. Stor takk til alle som står på og jobber dugnad for klubben denne helga og stor takk til fotball styret og en spesiell takk til turneringsutvalget som år etter år gjennomfører cupen til stor glede for store og små. På vegne av turneringsutvalget: Hilde-Karin Finseth Tellefsen.

Alle foto (med unntak av foto av styret, tatt av Fotograf Finseth): Hilde-Karin Finseth Tellefsen.