Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fotballtalent har meldt overgang til Arendal Fotball

Talentfulle Tae Hso «Tasso» Dwe har allerede fått bryne seg på treninger med Arendal Fotballs A-lag.

Tae Hso «Tasso» Dwe
Født: 01. februar 2000
Klubb: Arendal Fotball
Tidligere klubber: Grane Arendal, Dristug (Åmli)

Tasso kom til Grane Arendal i 2012 etter å ha spilt barnefotball i Dristug. Tasso viste seg raskt å være en svært god fotballspiller for sitt alderstrinn, med god teknikk, hurtighet, og fysikk. Han gikk inn i Grane Arendals G99 lag og hospiterte jevnlig med G98 og tok nivået også to år over sin årgang med stor overbevisning.

Gode ferdigheter er en ting, men Tasso scorer svært høyt på treningsvilje og innstilling til idretten. Egentrening i Åmli og flere timer i enten tog eller bil gjennom uka for treninger og kamp i Arendal.

I kretslagssammenheng har også Tasso fått vist seg frem. Agders Fotballkrets’ kretslag overbeviste stort i turnering i oktober, og Tasso overbeviste nok til å bli tatt ut til regionssamlingen sammen med åtte andre spillere fra Agder-klubber. Tilbakemeldingene fra samlingen var positive.

Fra 2015 sesongen har Tasso blidt bedt om å bli med i Arendal Fotballs junior lag, og har trent med disse fra oktober. Han har også fått bryne seg med A-laget på trening første uken i januar, og her har han klart seg svært bra, selv mot voksne og rutinerte fotballspillere i 2. divisjonsklubben. Det kan bli spennende å følge Tasso videre.