AktivitetsUGA fokuserer på å ha det gøy med idrett og et sunt kosthold. Foto: Henrik Moum.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vil ha 200 aktive barn i høstferien

KIF Håndball og Kristiansands Turnforening ønsker aktive barn i Kristiansand. Derfor lager de AktivitetsUGA i høstferien.

3.-7. oktober blir det heftig liv i hele Gimleanlegget. Håpet er å få inn 200 barn som skal prøve seg på håndball, turn, parkour, friidrett og hinderløyper gjennom de fire dagene.

Mange foreldre har ikke mulighet til å ta fri fra jobb og ikke alle besteforeldre kan ta hånd om barna i en hel uke. AktivitetsUGA vil gi mulighet for foreldre å sende sine barn på en aktivitet mens foreldrene jobber. Barna kan leveres om morgenen og hentes igjen på ettermiddagen, slik at foreldre får gjort sitt.

Det er også en gyllen mulighet for barn å prøve seg på en ny aktivitet, det er lagt opp slik at alle nivåer blir ivaretatt.

Du kan finne mer informasjon på nettsidene.

En full gimlehall med masse aktivitet er håpet.
Målet er å fylle Gimlehallen med yrende aktivitet.