Domkirkens Velkomstsenter for flyktninger og asylsøkere kom i samlet flokk. Ca 50 personer med tilknytning fra Velkomstsenteret deltok på utfarten Kristi Himmelfartsdag. Alle fotos: Fredrik Fredriksen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

250 mennesker på første Ti på Topp-fellestur

Oppstarten på Bedriftsidrettens nyhet Ti på Topp ble markert med fellestur til Gråmannen/ Nissantoppen. Nydelig vær og masse blide mennesker gjorde arrangementet veldig vellykket.

Kikk på bildene i bildeserien under og se om du blir fristet til å bli med oss på neste fellestur som går til Meåsen/Auditoppen (Kvarstein) søndag 29. mai. Vil du vite mer om Ti på Topp, kan du klikke her eller Facebookgruppen Ti på topp Agder. Konkurranseperioden varer fra 5. mai til 9. oktober. God tur!

Snart klart til avgang mot Gråmannen/Nissantoppen.
Turvert Øivinn Bruce
Alle ti topper er nå godt merket slik at man skal finne trygt og greit både frem og tilbake