Rallyfører og Grimstad-mann Rune Danneborg fra KNA Aust Agder (t.h.) og kartleser Henning Elvekrok fra NMK Kongsberg. Alle fotos: Martin Hansson.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Nær seier i Hässleholm Grand Prix

Vi var bare 2, 5 sekunder fra å gå til topps i helgens stevne i Sverige.

Sammen med kartleser Henning Elvekrok fra NMK Kongsberg i vår Mini WRC var jeg ikke langt unna triumf i helga. Men den mange ganger danske mester Brian Madsen med sin Peugeot 306 Maxi snek seg altså foran på resultatlisten.

Rune Danneborg Mini WRC HGP 2016_1
Her er vi i vår Mini WRC

Dette er en av de beste fightene vi noen gang har kjørt. Til tross for at vi hadde «stang ut» denne gang er vi meget fornøyd med resultatet. En andreplass blant over 140 startende tar vi med oss som en topp-plassering.

Etter oss skilte det 14,9 sekunder ned til tredjeplassen, som gikk til hjemmefavoritten Joachim Grahn i hans Ford Fiesta WRC. Viktor Danneborg KNA Aust Agder/Carina Møller BOM (Danmark) kjørte inn til en flott 17.plass i sin Citroen DS3 R5 og vant også klassen for C-førere.

Viktor Danneborg Citroen HGP 2016_1
Viktor Danneborg i sin Citroën.

Resultater:

1)      Brian Madsen, Danmark, Peugeot 306 Maxi 14.09.2

2)      Danneborg, Rune, Norge, Mini WRC + 2,5 sek

3)      Grahn, Sverige, Ford Fiesta WRC + 17,4 sek.

17) Danneborg, Viktor, Norge, Citroen DS3R5 + 48,4 sek.

Komplette resultater  

Les også: Vant Oslo Motorsportshow