Trialføreren Mette Fidje (18) fra Kristiansand gikk til topps to ganger i helgas nordiske mesterskap i Jyväskylä, Finland. Her jubler hun for sin individuelle tittel. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Dobbelt nordisk mester

Jeg er kjempegodt fornøyd med helga, som resulterte i gull både individuelt og i lag i nordisk mesterskap.

Det er utrolig gøy at det klaffer når det gjelder! Lørdag ble jeg nordisk mester og forsvarte dermed tittelen min fra i fjor. Jeg er veldig glad for at jeg klarte å holde fokus og hodet kaldt gjennom hele løpet.

Tusen takk til pappa for all oppbakking gjennom alle år, Martin Hemmer for kongebra minding og Stig Ågedal Mortensen for mental forberedelse før løpet!

mette 2
Her er jeg sammen med de andre kvinnene på Norges lag som vant gull. Foto: Privat.

Tusen takk til sponsorer, dere gjør at jeg kan satse som jeg gjør og nå får jeg lønn for alle de timene med trening som er lagt ned.

Søndag fikk jeg mer å juble for, da jeg sammen med mine lagvenninner vant nordisk gull for lag. Også Norges herrelag gikk til topps, mens juniorene våre tok sølv, og veteran tok sølv og gull i A-klasse (uoffisiell klasse).