Topp tre i norgescupen terreng maraton sammenlagt. Fra venstre Sondre Linstad-Hurum fra KCK, i midten Eskil Evensen-Lie fra Kloppa og til høyre Emil Hasund Eid fra Lillehammer. Foto: Sigurd Pedersen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Avsluttet med to pallplasser

Det var deilig å innfri de to målene jeg hadde satt meg for denne helga.

Lørdag syklet jeg inn til en 2.plass i norgescupen terreng maraton i Røros, Rørosrittet. Takk til arrangør for fantastisk bra arrangement med veldig variert og morsom løype!

70 km med mye singletrack, men også noen harde lange bakker på grus. Det regnet hele rittet, men det la ikke noe demper på intensiteten. Selv ga jeg gass fra start og havnet tidlig i tomannsbrudd med norgescupleder og vinner Eskil fra Kloppa. Han kjørte fra siste 14 km etter at vi hadde kjørt jevnt sammen fram til det.

Tredjeplassen ble tatt av Audun fra Lillehammer. Andreplassen min gjorde at jeg klatret opp til tredjeplass sammenlagt i norgescupen totalt. Det var utrolig deilig å klare disse to målene som jeg satt meg før helga. Dette var siste norgescupritt i maraton for i år.