Sander Narvestad kjørte C-finalen og kom totalt på 11. plass i helgas stevne på Rugslandsbanen. Hans storebror Mikal gjorde det enda bedre, og ble nummer ni, til tross for at han fikk brutt et av heatene. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kvindøl med to heatseire på Rugslandsbanen

Sander Narvestad var den eneste fra NMK Kvinesdal som fullførte samtlige fem heat i helgas bilcrossklasse.

NMK Kvinesdal med åtte førere i helgas bilcrossklasse,  og det var Mikal Narvestad, Markus Solberg og Sigurd Erik Egeland i senior, Sander Narvestad, Elias Røynestad, Hanne Jobine Eriksen og Rebecca Hunsbedt i junior og til slutt Andrea Hamar i klassen for de som fyller 15 år i år og ikke konkurrerer, men kjører i det som heter junior trening.

Den som kom lengst opp mot pallplasseringer var Sander med to heatseire, en andre- og en tredjeplass, pluss en femteplass i de fem innledende heatene. Tre av dem ble kjørt på lørdag og de to siste med finaler på søndagen.

Rebecca Hunsbedt. Foto: Privat.
Rebecca Hunsbedt. Foto: Privat.

Det kan for enkelte ta litt tid å få sin første taking i bilsporten, som for mange begynner med bilcross. Rebecca Hunsbedt fikk sin første taking for to uker siden og stilte med bilen til start på Rugslandsbanen. Hun tok en kraftig taking og vraket like godt bilen i andre heatet, så sesongen er nå avsluttet for henne del. Dessuten fikk Elias og Sigurd Erik så store problemer med bilene at de ikke kunne stille til start på søndagen.

Den eneste fra NMK Kvinesdal som klarte å komme til start og i mål i samtlige fem heatene var altså Sander. Og det samme gjorde han under storstevnet i Kongsberg forrige helg med navnet Sølvcrossen, som ble kjørt på Basserudåsen.

Der stilte også Elias Røynestad i samme klasse med friske fraspark. To heatseire og en andreplass som beste av de fem innledende. Sander var den som kom lengst og kjørte A-finalen med gir problemer etter to heatseire og tre andreplasser. Noe som gav han en femteplass til slutt under det storstevnet.