Et godt knippe av Vindbjarts 30 skiløpere som var med i KM på Tonstad. Bak fra venstre: Sander Tveit, Sondre Østervold, Mathias Holbæk, Hedda Elise Neset, Hanne Sløgedal, Ida Roland og Thea Nygård. Andre rad fra venstre: Marius Østervold, Helene Sløgedal, Linnea Holbæk, Mathea W. Andersen og Frida Neset. Foran fra venstre: Henrik Sløgedal. Benjamin W. Andersen og Anna Neset. Foto: Charlotte Østervold.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Fin medaljefangst til Vindbjart i kretsmesterskapet

Vindbjart Ski sikret seg seks medaljer i KM på Tonstad, to av gjeveste valør.

Vindbjart ski stilte med 30 skiløpere da Gjesdal IL arrangerte Kretsmesterskap på Tjørhom sist helg. I lørdagens klassiske renn var det flere som var uheldige i en krevende løype. Blant annet måtte de eldste forsere en utfordrende nedoverbakke som var svært isete, men arrangøren klarte alt i alt å få til gode renn til tross for krevende forhold med tanke på relativt lite snø.

v6
Hanne Sløgedal vant dobbelt KM-gull. Foto: Charlotte Østervold.

Søndag snødde det tett utover dagen, men heller ikke da var det noe å utsette på innsatsen til løperne. Hanne Sløgedal ble kretsmester i klasse J14 da hun vant både 4km klassisk og 3km fristil. Thea Nygård (J13), Mathias Holbæk (G14) og Knut Olav Lie (M17) tok sølv i klassisk i sine respektive klasser. Sistnevnte tok i tillegg bronse i fristil. I tillegg ble det noen 4. plasser i de eldste klassene.

Klikk på bildegalleri her:

Foto: Hilde Neset.

Oda, Sofie og Anna. Foto: Hilde Neset.

Også blant de yngste under 13 år ble det flere sterke plasseringer. Det neste store rennet for 13- og 14-åringene er Ungdommenes Holmenkollrenn i midten av februar, mens de eldste skal gå norgescup på Voss. For de eldste venter også junior-NM i mars, men allerede førstkommende helg er det klart for nytt skirenn. Da arrangerer Vindbjart ski sprintstafetten Vindbjartmixen. Rennet er flyttet til Bortelid pga. snømangel.