Nora Neverdal med bronsemedaljen fra EM i Kroatia som hun vant i påsken. Alle foto: Anette Neverdal
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

EM-bronse til Vennesla-driller

Nora Neverdal fra Vennesla Drill var blant de 35 utøverne på det norske laget som vant EM-bronse i twirling.

Det var i påsken var med på det norske landslaget i EM i Kroatia. Det var en gjeng på 112 drillere fra hele Norge som representerte landet i mesterskapet – som solister, duetter og team. I tillegg reiste også over 100 supportere med for å heie frem landslaget.

Alle drillerne i West Coast Pon Poms Team.

Nora var med i et team sammensatt av utøvere hovedsakelig fra Vestlandet, og går under navnet West Coast Pon Poms Team. De er 35 utøvere som gjorde en strålende runde på gulvet og fikk gode poengsummer fra dommerne. Og det holdt til en super tredjeplass.

Det er første gang en utøver fra Vennesla Drill har vært på pallen under et utenlandsk mesterskap, så denne prestasjonen er virkelig flott og noe for de yngre utøverne å se opp til.

Alle i West Coast Pon Poms Team med pokal.

Det ligger timevis med trening bak denne medaljen. Teamet har hovedsakelig hatt treningshelger i Haugesund. De har trent ca en helg i måneden det siste året. Først måtte utøverne delta på en audition for å kunne bli en del av teamet, deretter fikk de uttaket til EM etter de vant gull under NM i korpsdrill som gikk av stabelen juni 2016.