Sportssjef i Vigør, Ruben Kleiven (t.h.) fikk det synlige kvalitetsbeviset på lørdagdagens 3v3-turnering på Hellemyr kunstgress av Jon Gunnar Kjetså (representerer Otra IL, har vært Vigørs kvalitetsklubbveileder). Foto: Erik André Høivaag Ingebrigtsen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vigør sertifisert som kvalitetsklubb

- Det er et tydelig tegn på at det gjøres mye bra i klubben, sier sportssjef i Vigør, Ruben Kleiven.

NFF Kvalitetsklubb 1 er det første av tre nivåer i NFF Kvalitetsklubb. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

Vigør har gjennom vinteren jobbet med å bli sertifisert som Kvalitetsklubb av NFF Agder. Arbeidet innebærer blant annet arbeidet med en klubbhåndbok og en sportsplan. Disse er nå tilgjengelige på klubbens nettsider.

– Dette er noe vi har jobbet med i en lengre periode og det er derfor veldig gøy å endelig bli sertifisert, sier Ruben Kleiven

Beviset på at Vigør er en Kvalitetsklubb henger godt synlig ved Hellemyr Kunstgress.

Jon Gunnar Kjetså, som har vært Vigørs kvalitetsklubbveileder, sier følgende:  – Gjennom prosessen er jeg blitt imponert over jobben Vigør har gjort, og også over det samfunnsbidraget klubben bidrar med til i lokalmiljøet.