Farsund-seilerne, fra venstre: Hannah Meberg, Tarjei Håberg, Cassandra Spinnangr og Frida Lundegaard. alle foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Farsund-seilere markerte seg i Sørlandscupen

Denne kvartetten hadde en fin sesongstart på hjemmebane.

Farsund Seilforening arrangerte i helga den første av fire Sørlandscup-regattaer for jolleseilere. I år det cup i henholdsvis Farsund, Grimstad, Kristiansand og Arendal.

Flotte forhold!

Det deltok 13 jolleseilere fra Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Søgne og Farsund. Vi hadde tre klasser: Optimist A (6 stk), B(6 stk) og C(1 stk).

11 av helgas 13 deltakere samlet.

Det ble gjennomført fire regattaer lørdag og to regattaer søndag. Vi hadde fantastiske forhold med stabil vind og gjennomførte regattaen rett ut fra brygga ved det nye klubblokalet til FSF, mellom Naudodden og Fisholmen.

Sjekk resultatene her