Adrian Hilde, vinner Herreklassen 20-99 år, i tirsdagens ritt i Scott Cup i Jegersberg. Begge foto: KCK.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Hilde best i sesongåpningen

Adrian Hilde vant herreklassen i sesongens første Scott Cup for terrengsyklister.

Det var god deltakelse i årets første Scott Cup-ritt, og det lover godt for sesongen 2017. Om lag 30 terrengsyklister stilte til start i regnværet, da årets første ritt gikk av stabelen på Grønn slette tirsdag 16.mai.

Opprop før fellestarten.

Spesielt gøy var det at vi hadde to ryttere i klassen 6-9 år, samt at vi har svært gode syklister i de eldre klassene. Scott Cup er en terrengsykkelcup bestående av åtte ritt i regi Kristiansand Cykleklubb.

Alle rittene finner sted på Grønn slette i Jegersberg. Rittet skal være en spennende introduksjon til terrengsykling for de minste og en artig utfordring for de eldre og mer rutinerte.  Vi håper folk i alle aldre får øynene opp for denne sporten og barn fra 6-14 er spesielt velkommen. Kommende ritt går 30. mai.

For beskrivelse av løyper/lengder/påmelding/rittdatoer, sjekk Facebook-siden vår og kck.no.

Asbjørn Lohne, rittleder.