Tveit IL ligger i øyeblikket på andreplass i 5. divisjon avd. 2. Foran fra høyre: Sebastian Kloster, Lars Gramvik, Ario Najafi, Armin Valjevcic, Preben Haugland Johnsen, Andreas Bakken (C) og Joachim Krossen. Bak fra høyre: Jan Vidar Hovland, Stig Sødal, Andreas Kåsa, Stian Kvalvik, Daniel Yggeseth, Marcus Emil Westermann, Joachim Unger, Kristian Hansen, John Alexander Skjolden og Stian Johnsen. Ikke på bildet: Neil Benjaminsen Merkiled, Sindre Hegna, Patrik Ramsøy, Christoffer Nyhus, David Bjorvand, Andreas Sæthre, Håvard Aanesland, Lars Dybesland og Espen Molnes. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tveit med totalforvandling

I fjor startet Tveit med én seier på sju kamper. I år har laget seks seirer på sju kamper.

Vi har hatt en strålende åpning på sesongen med seks seire og ett tap. En kraftig forbedring fra i fjor der tallene var snudd opp ned og vi stod med én fattig seier etter sju kamper.

Vi lå an til å rykke ned i fjor sommer, men etter en lang nedtur i fjor, snudde det virkelig i høst der vi avsluttet sesongen med åtte seire og to uavgjorte på de siste ti kampene. Dette var nok et resultat av at vi etter nedrykket fra 4. div. satte sammen et relativt nytt mannskap som skulle bli et spillende lag.

Tabellen i 5. divisjon avd 2 ser du her 

Vi ble tatt gang på gang for å være for naive og mange ristet nok på hodet over hvordan vi opptrådte i mange av kampene. Slike endringer tar tid og nå ser det endelig ut som vi høster fruktene av de grepene vi tok. Jeg er ikke overrasket over at vi har klart å holde den gode formen inn i årets sesong. Bra oppmøte og trøkk på trening gir utslag i kamp.

Vi har et ungt lag i år og vi må nok akseptere at vi fremdeles vil svinge i prestasjonene. Flere av våre viktigste spillere er i alderen 16-20 og ekstra gledelig er det at de er fra Tveit. Lagets ambisjoner for sesongen er å havne inne på topp tre noe vi for øyeblikket ligger an til.