Øvrebø-laget som vant i Herkules Cup i helgen. Foran fra venstre; Erik Hægeland, Midt foran; Mats Wehus, Høyre foran; Andrè Wehus. Bak fra venstre; Jørgen Landås, Adrian Lian, Anders Ellingsberg, Anders Årvoll Hansen, Kenneth Weld. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Øvrebø-jubel for cuptriumf

Øvrebø IL G-2003 9’er gikk seirende ut av A-finalen i Hercules Cup i Skien i helgen.

Fire kamper ble spilt på lørdag med fire seiere mot klubber fra Grenlandsområdet. Det var solid og trygt keeperspill av Anders Ellingsberg, taklingssterkt og kontant forsvarsspill av Adrian og Anders. Teknisk og pasningssikkert spill på midtbanen av Andre, Erik, Kenneth og Mats. Sterkt og målgivende angrepsspill av Jørgen. Alle kom på assist- eller scoringslisten.

Det ble en meget jevn og spennende semifinale på søndag som endte uavgjort etter fullendt spilletid. Straffer måtte til får å avgjøre hvem som skulle spille finalen. Her var Øvrebø sikrest fra straffemerket.

Slik ser vinnerpokalen ut. Foto: Privat.

I finalen møtte Øvrebø IL vertsklubben Hercules 1. fra Skien, det ble en meget jevn finale som endte 2-2.

Dermed var det ny straffesparkkonkurranse i finalen. Anders Ellingsberg satte 1. straffe hardt i mål (mellom bena til keeper). Andrè Wehus satte straffe to godt plassert  i mål til høyre for keeper. Jørgen Landaas var overbevisende på sin straffe opp, til høyre. Da Keeper Anders Ellingsberg reddet straffe tre fra Hercules gikk seieren og pokalen til Øvrebø G-2003. Jubelen stod i taket og svært god stemning på bussturen hjem fra Skien!

Trener/lagleder: Geir O. Wehus og Svein Arild Hægeland var med som sjåfør og leder og minibussen fikk vi låne av Øvrebø videregående skole.