Emilie Olimstad og Frida Berntsen, begge Dristug IL, og Nils G. Ringøen og Eivind Brekke, begge Kristiansand Sandvolleyballklubb. Foto: Jetmund Berntsen/Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Sørlendinger til EM og OL-kvalifisering

Sandvolleyballparene Emilie Olimstad/Frida Berntsen og Nils G. Ringøen/Eivind Brekke er klare for U18-EM og kvalifisering til neste års ungdoms-OL.

​De fire utøverne landslagstrenerne Martin Engvik (jenter) og Jetmund Berntsen (gutter) har tatt ut er:

Jenter:
Emilie Olimstad (Dristug IL) og Frida Berntsen (Dristug IL).
Gutter:
Nils G. Ringøen (Kristiansand Sandvolleyballklubb) og Eivind Brekke (Kristiansand Sandvolleyballklubb).

Norge har ambisjoner om å kunne utfordre de etablerte nasjonene i både gutte- og jenteklassen i årets EM U-18. Mesterskapet arrangeres i Kazan, Russland, 24.-27.august.
Her er link til CEVs mesterskapsside med litt mer informasjon om byen mesterskapet skal arrangeres i og etterhvert kommer det også informasjon om hvilke nasjoner Norge skal konkurrere mot.

Men først skal de norske lagene prøve å holde liv i drømmen om å kvalifisere seg til Ungdoms-OL , som arrangeres i Buenos Aires fra 06. – 18. oktober, 2018. Den europeiske kvalifiseringen som de norske lagene må gjennom arrangeres i Larnaka på Kypros 5.-6.august.

Her er oversikten over alle puljene i kvalifiseringen.