Madelen Søfteland fra Grimstad (28) har gått fem proffkamper i kamsporten K1. Etter å ha måttet melde pass til sin sjette grunnet skade, er hun nå snart kampklar igjen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tilbake etter skade

Jeg er i gang med trening etter at ryggen låste seg og er veldig glad for å være tilbake.

For to dager siden hadde jeg min første kickboxing-trening igjen og det har jeg virkelig lengtet etter. Jeg tar det med ro og lytter til kroppen, for muskulaturen er fortsatt anspent, men med fysiobehandlinger her hjemme, samt mye bevegelse/tøying og hvile er jeg nesten så god som ny. Regner med å være 100 prosent igjen i slutten av uken.

Det blir et par rolige uker på meg med litt alternativ trening uansett, for jeg skulle i utgangspunktet ha noen uker off season etter kampen. Sånn sett er det greit, for er det ikke noe stress om det tar en uke etter to, det utgjør ikke noen forskjell.

Når jeg får et slikt uventet avbrekk, gjør det at jeg setter pris på det jeg driver med og hvor heldig jeg er når alt funker som det skal. Slik kommer det noe positivt ut av det i form av motivasjon og fokus på hver økt.

I månedskiftet juli/august reiser jeg tilbake til Italia for ny kampoppkjøring.

Les flere innlegg fra Madelen Søfteland her