KIF-kompisene Sander Lindevik (15 år, t.v.) og Sindre Fidje Andersen (14) gleder seg til dagen på Olympiatoppen kommende lørdag. Foto: VestGarden Foto/Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Får drømmedag på Olympiatoppen

Sander Lindevik og Sindre Fidje Andersen fra KIF friidrett skal sammen med trener Marit Lindevik leve en dag som toppidrettsutøvere på Olympiatoppen.

Drømmen om toppen
De to utøverne fra KIF Friidrett har blitt plukket ut til å delta på bakgrunn av sin motivasjon og positive holdning i klubben. Begge to har vist en enorm treningsvilje, fått gode resultater i blant annet Tyrving-lekene og ønsker å fortsette sin utvikling innenfor friidretten.

– Det å få denne muligheten er kjempeinspirerende. En slik dag vil gi masse ny kunnskap som vi kan ta med tilbake til klubben. Det å få råd og veiledning fra profilerte trenere og utøvere vil være en kjempefordel for vår videre utvikling. Både guttene og jeg gleder oss masse, forteller Marit Lindevik.

Gjennom både foredrag og treninger vil de tre få masse kunnskap samt erfaringer man kan ta meg seg videre i sitt arbeid. Sander ser for seg at erfaringene fra helgens samling kan være til nytte i mange år fremover, og ser veldig frem til muligheten han har fått.

– Sindre Fidje Andersen (bildet over) er aktiv innenfor sprint, lengde og 800 meter. Han har vist en kjempemotivasjon for sin utvikling. Mye av det samme kan man si om Sander Lindevik (bildet under), som løper 400 og 800 meter. Begge to er kjempemotiverte for å utvikle seg videre, og ser på muligheten for å satse fult på friidretten, sier Marit.

Kunnskap å bygge videre på

KIF har de siste årene vært svært gode til å utvikle unge utøvere. Utøvere som Amalie Sæten, Stella Weinberg og Fabian Weinberg har alle gjort seg bemerket. Kompetansen som Marit Lindevik vil ta meg seg fra en helg på Olympiatoppen vil videreutvikle satsningen og treningsforholdene til alle utøverne i klubben.