Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Femåring fikk mest applaus i speedwaystevne

Det var gutta i seniorklassen som fremviste den råeste kjøringen under lørdagens speedway. Men det var en femåring som er alt for ung til å kjøre stevne som fikk mest applaus. Lennart Haaland fra Jæren har fem år igjen før han kan kjøre stevne sammen med de andre ungguttene.  Inntil videre må han nøye seg med å kjøre oppvisning i Micro-klassen, og det gjorde han i ensom majestet.

Farten var nok også vesentlig lavere enn både de store i 500-klassen, og de noe yngre i 85 eller 150 kubikks klassen. Men du verden for en applaus han ble til del. Og som stevnespeaker Walter Johannessen sa det ; den karen får vi nok se i teten i ordentlige heat om noen år.