Budosør Judo Club-utøverne Daniel Hovrind og Elin Bjarnadottir sammen med trener Geirmund Glendrange (foran). Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

To gull til Budosør-utøvere

Elin Bjarnadottir og Daniel Hovrind gikk til topps i årets siste norgescupstevne i judo.

Budosør Judo Club stilte med fire utøvere i helgas vestlandscup, nemlig Daniel Hovrind, Elin Bjarnadottir, Simen Brunvatne og Erik  Brunvatne. Dette var årets siste norgescupstevne. Totalt er det seks slike stevner, inkludert NM, som er tellende for å vinne norgescupen.

Det ble et stort stevne og Sandnes Judo er virkelig blitt drevne på å arrangere stevner. Proft gjennomført fra start til slutt. Også i år hadde man treningssamling dagen etter stevne. Gledelig var det at det også var utøvere fra England.

Daniel vant alle sine kamper med topp score, ippon, før kamptiden var over, til og med i finalen. Til tross for bytte av vektklasser og ikke deltagelse på to av norgescupstevnene, har han jobbet seg  til en sammenlagtseier i U15 – 66 kg. Det er den første sammenlagtseieren fra en utøver fra Sørlandet på mange år.

Daniel på toppen av pallen som vinner av u15 -66 kg. Foto: Privat.

Elin vant raskt sine kamper på ippon, topp score. Hun sikret Budosørs andre gullmedalje i dette stevnet.

Det ble dessverre «stang ut» for far og sønn Brunvatne denne gangen og marginene var ikke helt på deres side.

Budosør har flere utøvere i stallen som man vil høre mer fra etter hvert. Vi gir honnør til våre dyktige trenere Geirmund og Lars.

Daniels medaljer som ga sammenlagtseier i årets norgescup. Foto: Privat.

Denne helgen reiser Daniel Hovrind og Simen Brunvatne til Belgia for å konkurrere og avslutter oppholdet med en treningsleir. Vi ønsker guttene lykke til!