Kristiansanderen Tor Skeie (52) viser stolt fram sin Vigør-tatovering som han anskaffet seg for halvannen uke siden. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Feiret kretsmesterskap med Vigør-tatovering

Jeg holdt ord og fikk tatovert nok en klubblogo da Vigør G13 vant årets kretsmesterskap.

Da guttene på Vigør klarte å bli kretsmestre i årets siste seriekamp, var det aldri snakk om å gå tilbake på løftet jeg hadde gitt dem i forkant. Nemlig å få tatovert inn Vigørs klubblogo på mitt venstre lår, supplert med innskriften «KM 2017» og «G13» over og under logoen. Jeg er meget godt fornøyd med hvordan tatoveringen ble, og det beste er at det er god plass til nye innskrifter i årene fremover, dersom guttene vinner flere titler.

Ved siden av Vigør er Manchester United klubben i mitt hjerte. Jeg har ti United-tatoveringer og har innredet huset med masse United-effekter. Foto: Privat.

Jeg har vært assistenttrener for denne flotte gjengen siden de gikk i 1. klasse for sju år siden. Nå skal vi snart ta til på den niende sesongen, og jeg gleder meg masse. Alle spillerne går på samme ungdomsskole (Grim) og de er veldig gode kamerater. De synes det er moro at jeg har tatt en tatovering til ære for dem.

Min sønn Sebastian (13), som er kaptein på laget, liker den også, men jeg tviler sterkt på at han med tiden vil tatovere seg like mye som jeg har gjort opp gjennom årene. Jeg har nemlig ti Manchester United-tatoveringer også, og den første tok jeg for rundt 20 år siden. Så har det ballet på seg, og nå er det ikke så mange ledige steder igjen på kroppen. Men du skal ikke se bort fra at det kan bli enda flere om jeg kommer over noen gode motiver.

Her er jeg sammen med Thomas Leer (til venstre) og Tor Skeie (i midten) på sykkeltur på Dovrefjell i fjor. Foto: Rune Bakken.

Jeg har spilt fotball selv i mange år på Randeusnd, Donn og Grim, men kneproblemer gjorde at jeg måtte gi meg for sju år siden. Siden den gang er jeg blitt hekta på sykling, og har gjennomført Trondheim-Oslo, Joutunheimen rundt og Kristiansand-Hovden flere ganger. Målet er å få til noen nye langløp også i 2018, og skulle det bli en ny tittel eller tre på United, samt en triumf til Vigør 14, vil lykken være så komplett at jeg nok må til tatovøren igjen.

Les også: Stolte kretsmestre fra Vigør