Kvinesdal-jubel vant sin avdeling i 5. divisjon med 11 poengs margin til tabelltoeren. Spillerne som har vært med i år er: Atle Vinningland, Jan Røgenes, Mathias Netland, Pål Glendrange, Pål Risnes, Arne Røyland, Ulrik Svindland, Sander Risnes, Christoffer Hansen, Steffan Klungland, Vladimir Deletic, Tom Inge Fossdal, Kristoffer Brattgjerd, Johan Aathang, Kjell Andre Egeland, Jan Gunnar Rennestraum, Daniel Vinningland, Thomas Gilbertson, Lars Jakob Egeland, Henning Omland, Eivind Ege, Bjørn Ivar J Johnsen, Mathias Gjemlestad, Adrian Olsen, John Knibestøl, Tommy Tønnesen, Marcus Reiersen og Tor Gunnar Omland. Foto: Olav Hoel.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Kvinesdal feiret opprykk og KM-tittel

Vi er godt fornøyde med årets sesong og gleder oss til igjen å spille i 4. divisjon.

Vi gikk inn i sesongen med en klar målsetting om opprykk. Etter ferdigspilt sesong viste fasiten at vi var 11 poeng foran nummer to og klare for 4. divisjon.

Vi er godt fornøyde med sesongen, selv om vi har hatt kamper der prestasjonene har vært langt under det nivået vi forventer.

Spesielt er vi fornøyde med at vi har to mann i Steffan Klungland og Ulrik Svindland som endte på 21 scoringer hver i år og ingen av dem har vært spiss.

Nå har vi forsterket trenerteamet og er veldig klare for å vise hva vi kan i 4. divisjon.

I årets trenerteam\støtteapparat har Thomas Gilbertson, Bjørn Morris Egenes, Jan Christian Staddeland, Rino Lunde Kristiansen og Frank Gilbertson bidratt.