Egersunderen Nils Petter Andersen (t.h.) i aksjon for Fløy i 2014. Arkivfoto: Fædrelandsvennen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Andersen med sin tredje Fløy-kontrakt

Drøyt ti år etter at Nils Petter Andersen kom til Fløy første gang, har han skrevet under sin tredje avtale med klubben.

I sesongene 2007-2011 ble Nils Petter etter hvert en av nøkkelspillerne. I 2012 spilte han for Eik før han ble hentet til Sandnes Ulf. Der spilte han første seriekamp borte mot Strømsgodset i Tippeligaen. Men uka etter røk korsbåndet på trening, og ble dermed meget uheldig satt utenfor spill resten av sesongen.

Foto: Dagfinn Grastveit.

Etter skaden var leget vendte Nils Petter tilbake til Fløy, og spilte hele 2014-sesongen. Etter overbevisende spill ble han hentet til Jerv sesongen etter de hadde rykket opp i OBOS-ligaen. Nils Petter har hatt tre fine år i Grimstad-klubben, før 31-åringen enda en gang vender tilbake til Øya.

Nils Petter sier at det først og fremst er kjærlighet til klubben som gjør at spill for Fløy frister igjen. Dessuten motiverer spill på det høyeste nivået Fløy noengang har vært sammen med en sulten og meget bra spillergruppe.

Vi er sikker på at Nils Petter med sin erfaring, innstilling og sitt stopperspill vil være en meget viktig brikke i 2. divisjon kommende sesong. Vi ønsker ham hjertelig velkommen tilbake! Nils Petter vil forøvrig bli behørig presentert på torsdagens sponsorsamling. Her vil det også komme andre nyheter.