En ung turner med full kontroll på trampetten inne i Kristiansand turnhall. Foto: Henrik Moum.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Rekordmange 80 gymnaster i full sving

KTF arrangerte sin fjerde og siste troppssamling for 2016 i helgen, det ble den største hittil!

Lørdag 26. november klokka 10.00 var 88 barn og 12 trenere klare for å fylle hele helgen med turn. Det var gymnaster fra Søgne TF, Mandals TF, Vågsbygd Turn, Hånes TF og Kristiansands Turnforening.

KTF har hatt slike samlinger flere ganger i året, men denne gangen var det ny deltagerrekord. Alt gikk som det skulle og mange sørlandsgymnaster fikk muligheten til å lære seg noe nytt gjennom helgen.

Til våren er det klart for nye samlinger for rekrutter og aspiranter, men det ligger også i planene om å arrangere for junior gymnaster.

Se video fra helga her: