Kristiansanderen Kenneth Abrahamsen (53) tar over lederjobben etter Jan Thore Lauritzen. Arkivfoto: Fædrelandsvennen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Abrahamsen ny dommerleder

Tidligere toppdommer Kenneth Abrahamsen blir ny leder av Nasjonal dommergruppe.

Abrahamsen, som tar over lederjobben etter Jan Thore Lauritzen, går også inn som medlem i RDA (Ressursgruppen for dommerarbeid) og skal i tillegg lede dommergruppen Elite

Han har etter en lang karrière som en av verdens beste håndballdommere og en av dem som har dømt flest kamper på nasjonalt toppnivå, fungert de siste sesonger som delegat både for EHF og NHF.

– Kenneth har stor kompetanse fra det høyeste internasjonale nivået og jeg er sikker på at han vil bli en inspirasjon for de nasjonale dommergruppene. Jeg er svært glad for at vi får Kenneth med på laget i å utvikle stadig bedre håndballdommere i Norge, sier leder av RDA, Bjørn Larsen.