Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Agder parkour har flyttet inn i Samsen Kulturhus

Arbeidet med det nye klubblokalet til Agder parkour er snart ferdig. 4. februar åpnes dørene for brukerne. 

Alt startet med «Mini», en gutt på ti år som ikke ville spille fotball. Han ville trene parkour. En guttedrøm ble til virkelighet takket være de store gutta i Agder parkour. Vi ble kjent via Facebook, møttes og ble fort venner. Plutselig var vi blitt en familie – en familie som vokste raskt over kort tid. Nå (ett år senere) sitter vi her med med et lokale på Samsen kulturhus , utstyr for flere hundre tusen kroner og åpner dørene onsdag 4. februar.

Det har vært en fantastisk reise for oss alle sammen. Agder parkour har blitt så bra på grunn av vennskap, godhet og fantastiske mennesker som er flinke til å jobbe sammen. Drømmen om et parkourlokale er nå gått i oppfyllelse og det gleder oss å se at så mange flere enn oss er takknemlig for det. Tidligere har vi trent i turnhallen i Kristiansand – du kan lese mer om det og se video i DENNE SAKEN.

IMG_3609

Fysioterapeut Tarik Batlak (på bildet) hjelper på fritiden med å forberede lokalet til åpningen. Tarik er en av «guttene» fra Arendal som lenge har trent parkour og er blitt endel av Agder parkour-familien. Den familien består av gutter og jenter fra hele Agder og vi kjører ofte frem og tilbake for å hjelpe til der det trengs.

IMG_3622

Agder parkour har vært så heldig å fått en egen event planner – Elin Soto (på bildet sammen med Tarik). Elin planlegger alle events til Agder parkour og er også med på alle andre oppgaver som må gjøres før åpningen av lokalet. Denne uken har vi fått parkourutstyr fra Danmark, kjøpt matter og fått ved hjelp av en bedrift til å lage rails som er designet av parkourgutta. Sammen med mange flere har Elin og Tarik stått på denne uken for å klare å få lokalet ferdig til åpningen.

IMG_3689

Markus Opedal (på bildet) maler lokalet for Agder parkour. Vi valgte «Norsk natur og historie» som motiv slik at lokalet skiller seg ut fra andre parkourlokaler i andre land. Lokalet vil ha fjell, trær, troll, nordlys og mye mer. Markus skal være ferdig til åpningen og vi håper alle liker designet.

Onsdag 4. februar åpner vi dørene kl. 14 med en fest! Det blir gratis is, give-aways fra flere bedrifter og konkurranser med fine premier! Vi holder åpent onsdag og torsdag med fri inngang slik at alle kan komme inn å se/prøve lokalet vårt. Ingen aldersgrense – alle er velkommen! Se mer om vårt arrangement på Facebook-siden vår «agder parkour» eller vår nettside www.agderparkour.com.