Glade spillere fra fjorårets Umbro Cup. Denne helga braker det løs igjen. Skjempdump: You Tube.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

AK28 arrangerer håndballcup for 47. gang

2500 spillere og ledere er med fra 202 lag i helgens tradisjonsrike håndballturnering i Kristiansand.

I totalt seks haller blir det spilt over 490 kamper i løpet av helgen. Kampene går i alle hallene på Lund – totalt sju baner, samt Havlimyrhallen og Idda.

Skoler blir brukt til overnatting, mens noen velger hotell i byen. Bespisningen foregår på UiA.

Lagene kommer fra Danmark, hele Rogaland og fra Østlandet. Og selvfølgelig lokale innslag. Årsklassene er fra J9 – J16, og G10 – 16.

AK 28 legger ned cirka 4000 dugnadstimer i forbindelse med turneringen, og alle de rundt 300 medlemmene i klubben er i aksjon denne helgen. Det er vi evig takknemlig for! Det er et økonomisk løft vi ikke hadde greid foruten dem, og ikke minst de påmeldte.

I dag ankommer spillerne skolene nær hallene, de tidligste kommer klokka 15.30 med danskeferja. Deretter går det slag i slag utover kvelden.

I morgen er første matchdag og da yrer det godt i hallene og utenfor. Det ser lovende ut som vanlig med at vi får fint oppholdsvær. Vi skulle gjerne hatt et par ekstra grader som vi pleier, men det er den ene tingen vi ikke kan hjelpe deltakerne med.

Velkommen deltagere og tilreisende, og vi håper alle viser fair-play, begeistring, innsatsvilje og respekt, slik at denne helga fylles av gode minner og flotte opplevelser. Håndball er Best!

infofolder

En video fra fjorårets cup kan du se her: