Mehedi Algazzi fra Arendal BK imponerte stort i helgas Legacy Box Cup i Trondheim. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Arendal-bokser med bestemannspremie

Mehedi Algazzi fikk bestemannspremien i Legacy Box Cup 2017.

Ungdom

Mehedi Algazzi, Arendal BK vs Joakim S Stensvik, Feliz BK.

I første runde bokser Mehedi med gode kombinasjoner og setter motstanderen virkelig på prøve. I runde to treffer Mehedi med stort sett det meste og slagene sitter bra. Siste runde gjør Mehedi som han vil og viser meget bra boksing på et meget høyt nivå. Det ender ikke bare med seier, men han blir også tildelt premien som beste ungdomsbokser i turneringen.

Junior

64 kg Daniel Grande, Grimstad BK vs Andreas Reppe, B-30.

Daniel bokser kontrollert og treffer bra gjennom hele kampen. Bytter slag i nærkamp, men har god kontroll på distanse og treffer jevnt og trutt. Vi var temmelig sikker på seier i alle tre rundene, men til stor skuffelse blir resultatet på bortebane 2-3. Reppe ble med det også tildelt premie for beste juniorbokser.

Senior:

69 kg Barzan Palany, Grimstad BK vs Hadi Mohammadi, Bergen Sparta.

Barzan bokser bestemt, treffer med gode kombinasjoner og har full stendig kontroll på motstanderen sin. I slutten av første rund får Barzan albuen til motstanderen rett ved øyet og får et lite kutt. Doktoren blir tilkalt og stopper kampen. Etter reglene, når skaden ikke er gjort ved slag, skal motstanderen enten diskes eller det skal dømmes på poeng fram til kampen ble stoppet. Det skjedde ikke og motstanderen vinner på RSC.

Laget fra Arendal og Grimstad bokseklubb. Fra venstre: Morten Dåbu fra GBK, Daniel Grande fra GBK og Mehedi Algazzi fra ABK, lagleder Henning Lillejord, Barzan Palany fra GBK. Foto: Privat.

91 kg Morten Dåbu, Grimstad BK vs Lars Ch Johnsen, Trym BK.

Morten er offensiv i boksingen sin og setter presset, motstanderen er sterk og forsvarer seg meget bra. Morten jobber godt inne, men tar imot et par unødvendige treffer ute på distanse. I siste runde jobber Morten med alt han har og setter virkelig motstanderen på prøve. Morten vinner siste runden, men det holder ikke til seier og han må se seg slått i en kanonhard kamp. Lars får da også premie for stevnets beste fighter.