Viktor Krumsvik fra Arendal skøiteklubb (t.h.) på pallen som tredjemann etter helgas 500 meter i Nederland. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Arendal-løper på pallen i landskamp

Viktor Krumsvik (17) fra Arendal skøiteklub sikret seg bronse på sprintdistansen 500 meter under landskampen i Groningen i Nederland.

Dermed sørget han for at det ikke ble kun nederlendere på pallen. Viktor er veldig fornøyd med løpet, til tross for at isen i Groningen ikke var så god. Han fikk tiden 38,71 sekunder, mens Janno Botman vant med 38,15 sekunder. Resultatene fra landskampen mellom Norge, Nederland og Tyskland finner dere her.

Les også: Arendal-løper tatt ut til landskamp