Topp tre i juniorklassen bilcross i Rugslandscupen. Magnus Simonsen (1), Mats Skjævesland (2) og Alf Olav Askland (3). Alle foto på siden: Lene Heia.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Til topps på Rugslandsbanen

Denne trioen var blant de mange som havnet på pallen etter helgas Rugslandsfestival.

Over 120 førere stilte til start i årets siste løp på Rugslandsbanen. Dette løpet var også siste tellende løp i Rugslandscupen. Det fuktige føret gjorde at det ble mye gøy for publikum å se på. Det var stor stemning blant publikum og det ble servert alt fra breie sladder, piruetter og rundvelt fra førerne i helgens løp.

Se video her:

Øverst på pallen i RC u 2,4 var birkelandsgutten Øystein Fidjeland. Morten Raen, også han fra Birkeland, stakk av med seieren i RC over 2.4. I bilcross senior ble Frode Kallhovd fra Kvinesdal vinner, fulgt av KAK-førerne Aleksander Beisland og Svein Helge Jansen.

I juniorklassen ble KAKs Alf Olav Askland nummer to. Dameklassen var veldig jevn og ble vunnet av Elisabeth Espeland.

Topp tre bilcross damer i Rugslandscupen: Elisabeth S. Espeland (1), Helene Ottesen (2) og Ingrid R. Jensen (3).

Totalt sett var det til tross for været en strålende helg på Rugslandsbanen. Siden dette også var siste løpet i Rugslandscupen ble det også kåret vinnere her. Alle vinnerne fikk pengepremier med seg hjem.

Senior bilcross, topp tre. Frode Kallhovd (1), Aleksander Beisland (2) og Svein Helge Jansen (3).

Resultater fra Rugslandsfestivalen ser du her

Damefinale bilcross Rugslandsbanen. Elisabeth S. Espeland (1), Ingrid R. Jensen (2), Helene Ottesen (3), Elisabeth Jansen (4), Torunn E. Ellevoll (5)

Sammenlagtresultatene fra Rugslandscupen ser du her 

Junior bilcross Rugslandsfestivalen. Mads Skjævesland (1), Alf Olav Askland (2) og Simon Sødal (3).
Rallycross over 2,4. Morten Raen (1), Johnny Josdal. (2) og Roger Nordheim. (3).

Les også: Kallhovd med dobbeltseier på Rugslandsbanen 

Rallycross u 2,4 Rugslandsfestivalen. Øystein Fidjeland (1), Morten Nordbø (2) og Thomas Østebrød (3).