Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Avsluttet med ny gullmedalje

I helga sikret jeg meg sammenlagtseieren i norgescupen i trial. Det ble en flott avslutning på en fantastisk fin sesong!

Det endte med seier i den sjette og siste runden i norgescupen, som denne gang ble arrangert i Trøgstad. Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen som har vært, som norgescupvinner, nordisk mester, 2. plass i NM, gull i lag-NM og ikke minst 9.plass sammenlagt i VM.

mette 3
Her står jeg som vinner av norgescupen i helgas konkurranse i Trøgstad i helga.

Norgescupen i år har vært veldig spennende hele veien, det har vært oppturer og nedturer, men jeg har holdt meg jevnt i toppen hele veien! Etter fem av seks runder lå Ingveig Håkonsen og jeg helt likt i poengsum. Dermed var denne siste runden avgjørende for begge to, og vi visste hva som stod på spill.

Dette siste løpet bestemte jeg meg for å prøve å kjøre slik som jeg gjorde i VM, holde humøret oppe og kjøre med flyt gjennom hele dagen. Løypene var vanskelige og det var om å gjøre å spare prikker der man kunne, og ellers komme seg gjennom seksjonene.

Lørdag vant mine to lagvenninner Ingvild Webb Dahl og Maritha Christensen fra Kristiansand trialklubb og jeg gull i lag-NM. Lørdagens løp ga en god følelse for meg, før norgescupens siste runde på søndag.

Nå satser jeg for fullt mot neste sesong, der oppkjøringen begynner allerede nå. Da står NM, nordisk, EM og VM på planen. Jeg gleder meg masse!