Tom Berhus kommer fra en stilling som salgssjef i Randstad AS til jobben som utviklingskonsulent i NFF Agder- Foto: NFF Agder.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Tom Berhus ny utviklingskonsulent i NFF Agder

Tom Berhus (42) starter i jobben 1. august 2017.

De fleste kjenner nok Tom Berhus som spiller i IK Start i perioden 1996-2006. Berhus er 42 år gammel, gift og har tre barn, og kommer fra stilling som salgssjef i Randstad AS.

Sørlendingen vil ha et dedikert fokus innenfor barnefotballen, samt være involvert i både trenerutvikling, Kvalitetsklubb og Landslagsskolen.

Daglig leder i NFF Agder, Kjell Johnsen, er veldig fornøyd med at Tom takket ja til stillingen, og gleder seg enormt til å få ham med på laget fra 1. august.

– Tom vil jobbe innenfor mange av fagområdene i kretsen, og vi håper klubbene vil merke at kretsen nå får flere ressurser innenfor viktige områder, sier Johnsen.

Berhus er spent og gleder seg til å komme i gang.

– Det blir mye å sette seg inn i, men jeg gleder meg vanvittig mye til å samarbeide med klubbene, og forhåpentlig være en støttespiller og hjelpe til med å utvikle trenere, spillere og klubber. Det igjen å kunne jobbe med fotball er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har jo vært i fotballen i alle år og vært innom både trenergjerningen, klubb- og spillerutvikling, men det å jobbe med fotball på heltid blir nok veldig annerledes. Jeg gleder meg til å komme ut og treffe ledere, spillere og trenere i klubber rundt omkring, sier Berhus.