Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Blir det nok en karusellrekord?

Kommende torsdag går det 14. terrengkaruselløpet av stabelen, som inkluderer sesongens femte barneløp.

Aker MH er medarrangør på dette løpet i Jegersberg, som i fjor hadde 1403 deltakere (rekorden er 1603, fra 2012). Etter den flotte oppslutningen på forrige løp fra Baneheia, og med god værmelding, burde vi vel kunne true rekorden?

Hans Petter Erichsen (Aker MH, i komitéen for Oljestafetten) ber oss for øvrig bekjentgjøre at nettsidene www.oljestafetten.no nå er åpnet for påmelding til dette svært populære arrangementet, som går av stabelen i Baneheia lørdag 11. oktober.

Løypa: Holmenkoll-løpet (5,5 km / 3 km (UTEN tid)) er en hyggelig rundløype, der normaltraséen er ca. 50/50 grusvei og terreng. Stigningen til toppen av Holmenkollen er tøff, men siste halvpart av løypa er bare nydelig.

Hunder i løypa: Vi fikk klager sist fra løpere som ble engstelige pga. løse hunder i løypa. Som vi har kommentert før: Det er helt greit å ta hunden med seg rundt, men vær så snill å gjøre det tidlig, og sørg for god kontroll med hunden. Når tidtakingspuljene er i gang må der ikke være hunder i løypa.

Barnas karusell: Fellesstart kl. 17.00 (ekstrapulje om nødvendig), løype ca. 500 m. Ingen tidtaking, og medalje til alle.
NB! Nye sesong-numre i år til barna (15000-serie), så de som fortsatt har de gamle nummerseriene (10-11000) må bytte.
Enkeltstart koster kr. 40,- og sesongprisen (8 løp) er kr. 150,-. Alle i alderen 0 til 11 år (født etter 2002) kan delta. (Bemerk at 10-11-åringer (født 2003-2004) i år kan velge å delta i voksenløpet, men ikke begge deler.)
Det blir salg av vafler og pølser.

Parkering: Parkering gjøres på Gimlebanen (følg parkeringsvaktenes anvisninger). Etter kl. 16.00 er det også mulig å benytte parkeringsplassene på UiA.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13.00 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i målteltet. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen (i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt). Egen tid-løpere må starte før kl. 17.00.

Tidtakingspuljene for normalløypa går 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, ca. 11,2 km, og de starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være vesentlig tidligere ute, og de skrive seg på GULE lister i sideteltet ved mål. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av 10 premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg.

Ha en flott tur!

For Utvalget
Jan

PS:

Merk at du selv kan sjekke på nettet om registrer­ingene dine er korrekte. Du kan også sjekke om du har betalt for sesongen. Følg linken (under)

http://vest-agder.bedriftsidretten.no/hovedmeny—lokal/aktiviteter-og-arrangement/terrengkarusellen/dde3e8a0-9f5a-4327-ab86-70d70cb0227b/2

 

Under ‘Resultater’ klikker du på ‘Deltakerliste 2014’ og du blir tilbudt å laste ned en Excel-fil med alle opplysningene så langt. Denne blir oppdatert like over helgen etter hvert karuselløp.

Ds