Mehedi Saad Algazzi fra Arendal BK vant sin kamp 5-0 i helgas stevne. Foto: Niklas Mørkland.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

God sørlandsboksing i Rekruttserien

Nevekjempere fra Arendal og Grimstad slo godt fra seg i helgas stevne i Oslo.

Ungdom: 54 kg Mehedi S Algazzi. Arendal BK vs Ole Bromseth Ulfan BK. Mehedi går ut og tar styringen, holder presset og er eksplosiv og korrekt i sin boksing. Treffer godt til kroppen i første runde og gir Bromseth telling. Andre runde litt mindre bestemt, men full kontroll. Siste runde viser Mehedi hvem som er sjefen mot en god bokser. Vinner alle rundene og en klar 5-0 seier.

Mehedi Saad Algazzi. Foto: Niklas Mørkland.

Ungdom: 57 kg Atila Navidi. Arendal BK vs Jon Vetle Furuheim Oslo BK. Jon Vetle er verdensmester i både K1 og thaiboksing, så vi viste det ville bli en kamp som ville være vanskelig å vinne. Med liten fartstid, ti diplom kamper og to ordinære kamper som ballast, gjør allikevel Atila en brukbar kamp. Det ender med tap, men Atila vokser med oppgaven og er sulten på videre satsing.

Atila Navidi. Foto: Foto Norden.

Junior: 64 kg Daniel Grande, GBK vs Andreas Reppe, B30. Daniel begynner litt ukonsentrert, men tar mer kontroll utover i kampen og har mange fine treffer. Andre runde er meget jevn, som koster mye krefter mens tredje runde er bedre fra begge bokserne. Det ender med et knepent 2-3 tap.

Daniel Grande. Foto: Per Christian Hestnæs.

Laget fra Arendal og Grimstad Bokseklubb

Arendal BK:

54 kg Mehedi Saad Algazzi.

57 kg Atila Navidi.

Grimstad BK:

64 kg Daniel Grande.

Lagleder:

Henning Lillejord