Bonjovi B.R. på seremoniplass. Foto: RM Foto.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Bonjovi B.R. satte banerekord på Forus

Her er jeg i aksjon med Bonjovi B.R. på Forus lørdag. Foto RM Foto.
Her er jeg i aksjon med Bonjovi B.R. på Forus lørdag. Foto RM Foto.

Bonjovi B.R. knallet til med et pangløp og vant overlegent på den fantastiske tiden km/t 1.11,1 over 1600 meter. Denne knallsterke tiden er det raskeste som noensinne er travet på banen i Stavanger, og det ble  selvsagt banerekord. Vi tok teten direkte og dro knallhardt unna hele veien, i mål var vi langt foran de andre og han imponerte stort! Avslutningen på løpet kan dere se under:

Han har hatt en utrolig utvikling etter at vi fikk han i trening og det virker ikke å stoppe med dette. Fremgangen skyldes først og fremst at han trenes på vår nye treningsbane i Søgne, som har et optimalt underlag som gjør at vi unngår overbelastninger i de hardeste øktene og dermed unngår unødvendige treningsavbrekk.

Vi startet med flere andre utøvere også denne lørdagen. Tekno Odin ble nummer to i sitt løp etter en sterk avslutning av løpet og kom i mål den gode kilometertiden på gode 1.21,3, dette var bare sesongens andre løp og han er i rute før de store løpene utover sommeren. Trø Hera leverte også en lynrask avslutning men kom akkurat litt for sent og måtte nøye seg med andreplass på ny rekord 1.27,9 Dette er ei lovende juniorfrøken som virkelig har fremtiden foran seg!

Folkehesten vår Cristal B.R. leverte et bra løp og lå lenge plassert midt i feltet, tempoet var imidlertid knallhardt og de siste 150 meterne ble tunge og hun endte utenfor premierekka. Tidsmessig ble det imidlertid solid rekordforbedring til km/t 1.14,1 over 2100m. Hun trenger løpstrening i slik fart for å klare å holde tempoet helt til mål.

Totalt denne dagen kjørte vi inn over kr 150.000 i premiepenger til eierne av våre utøvere, noe vi er strålende  fornøyd med. Samtidig er vi nå opp i 18 seire på Forus i år på 70 starter og topper statistikkene. Nestemann har vunnet 12 løp.

Innledningen på 2015 har vært meget god så langt og på 126 kjørte løp har jeg vunnet 36, det er jeg strålende fornøyd med. Det viser at teamet utfører treningen på våre utøvere på en utmerket måte og får det beste ut av hver enkelt.