Odd Snerthammer i fint driv opp den første utgaven av Bortelid opp, som planlegges som en fast del av høstmarkedet fremover. Alle foto på siden: Finn Kollstad.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vant nytt motbakkeløp på Bortelid

Odd Snerthammer var raskest blant de voksne deltakerne i helgas motbakkeløp, som samlet nær 150 løpere.

Motbakkeløpet Bortelid Opp markerte avslutningen på høstmarkedet på Bortelid. Løpet ble arrangert av Åseral Idrettslag, i samarbeid med Kristiansand løpeklubb som stod for det tekniske.
Barn, ungdom og spreke voksne fikk prøve seg med melkesyra tytende ut av ørene opp alpinanlegget.

De minst barna løp en kort rundsløyfe i familiebakken, ungdommen løp opp første henget, mens de ivrigste løp opp hele anlegget på 1.2 km, og over 200 høydemeter.

Odd Snerthammer var raskest med tiden 8.20, og var med det 20 sekunder raskere enn Sivert Oftedal fra MHI, tett fulgt av Kevin Moen fra Sandnes. Raskest blant kvinnene var Tone Wigemyr som løp samme løypa på 9.52, drøyt 10 sekunder foran Karianne og Åse Marie Rosef. I den kortere løypa var Kristine Kleppa raskest blant damene med 2,25 minutter, mens Sander Olsen var kjappest i ungdomsklassen med 2,08 minutter.

Løpet ble arrangert for første gang nå i år, og det planlegges som et fast innslag i høstmarkedet fremover.

Resultater Bortelid Opp – Landcruiser
https://www.webscorer.com/race?raceid=116508

Resultatet Bortelid Opp – Ungdom
https://www.webscorer.com/race?raceid=116507

Klikk deg gjennom bildegalleri her: