Dekkvelt er en populær Budz Boot Camp-øvelse, men er ikke blant de 13 utfordringene som deltakerne må kjempe seg gjennom i lørdagens konkurranse. Foto: Privat
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Budz Team Challenge i Ravnedalen

Kommende lørdag er det duket for en krevende og variert tevling med deltakere fra både Norge og Danmark.

Rundt 50 utøvere fra Vejle, København og Kristiansand har meldt seg på Budz Team Challenge i regi Budz Boot Camp.

Dette er høstens kanskje mest ekstreme utfordring av dem alle; 13 km løp med 13 hindre. Hinderne er varierte og består av både mentale og fysiske oppgaver.

Foto: Privat

Det vil alltid være oppgaver som er “greie” og oppgaver som man virkelig må gå ut over komfortsonen sin for å løse. Det er nettopp dette medlemmene hos Budz Boot Camp i Kristiansand opplever hver gang de kommer på trening; mestring og utfordringer. Hvis man alltid skal holde på med det trygge, klarer man jo aldri å utvide horisonten sin.

Lørdagens konkurranse medfører seks-åtte timer med mye slit for deltakerne, men også mye moro. Det er et løp som er åpent for alle, selv om brorparten av deltakerne tilhører Budz-universet.

Lagene består av tre utøvere, som må være en miks av damer og menn. Ønsker du å se på, vil det være mulig å oppleve utøverne blant annet i Ravnedalen fra cirka klokka 1230 og utover.