Gunnar Martinsen i Fløys sportslige utvalg (t.v.) ønsker Christian Tveit velkommen etter signeringen tirsdag kveld. Foto: Fløy.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Christian Tveit endelig klar for Fløy

Sju år etter at spissen Christian Tveit var på prøvespill på Flekkerøy ble han han tirsdag kveld omsider klar for spill i Fløy.

24-åringen fra Farsund har i mellomtiden spilt for IK Start, Nest-Sotra og Arendal Fotball. Vi er veldig glade for at Christian er på plass for ytterligere å forsterke laget inn mot 2017-sesongen. Klubb 22 har gitt et helt nødvendig bidrag for å få dette til.

– Jeg har alltid synes Fløy har vært en fin klubb. Opplegget som ble lagt fram var spennende, med en god treningshverdag og et klart mål fra klubben sin side. Så  jeg tror dette kan bli en gøy sesong med Fløy, sier Tveit.