Daniel Hovrind på toppen av pallen i Nadderudhallen. Foto: Anne Hovrind.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Norgescuptriumf til Daniel Hovrind

Daniel Hovrind fra Budosør Judo Club gikk til topps i guttenes U15-klasse, -66 kg.

Budosør Judo Club stilte med to utøvere i helgas Ippon Cup, nemlig Simen Brunvatne og Daniel Hovrind.

Det ble et stort stevne med 202 deltagelser fra 31 klubber. Gledelig var det at det også var utøvere fra Sverige, Finland, Tyskland og Romania.

Daniel og Simen vokser i rekordfart og får stadig nye utfordringer i nye vektklasser. Guttene gjør en solid innsats og det tar tid å prestere i nye vektklasser.

Det ble dessverre «stang ut» for Simen denne gangen og marginene var ikke på hans side til tross for jevne og gode kamper.

Daniel klatret helt til topps i sin «nye» vektklasse -66 kilo og norgescupgullet ble med hjem til Budosør Judo Club.

Daniel ligger høyt på listene i norgescupen og med bare et NC-stevne igjen skal bli spennende ved slutten av året og se hvor det ender.