Alle foto: BB Photography.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Den norske danseeliten samles i Flekkerøyhallen

14.-16. oktober arrangerer Kristiansand Danseklubb Norgesserie 4 og Vestlandsserie 5 i sportsdans.

Klubben har denne gangen tatt høyde av seg å lage et storstilt arrangement hvor vi virkelig ønsker å vise frem og profilere sportsdansen som den flotte og krevende sporten dette er.

dans3

Hele norgeseliten vil være på plass for å kjempe om viktige rankingpoeng, som igjen kan ta dem videre ut i verden på representasjonsoppdrag som VM og EM.

dans5

Opplegget med et kveldsarrangement hvor publikum også kan få bordservering har så vidt vi vet ikke vært forsøkt i danse-Norge tidligere – og vi er veldig spente, men samtidig trygge på at dette blir en suksess. Hva som skal serveres er det selvsagt ingen tvil om, vi er på Flekkerøy, så det blir selvsagt ”Ræg”.

Kristiansand har etter hvert flere par i sportsdans som hevder seg helt i norgestoppen, og vi håper Flekkerøyhallen blir full av mennesker som ønsker å heie frem alle de lokale utøverne.

dans4

Vi legger også opp til at publikum skal få forsøke seg. Både i pausen i kveldsprogrammet og etter at konkurransen er slutt vil det bli åpent dansegulv hvor profesjonell Dj spiller rock og swing, slik at alle skal få mulighet til å svinge seg på parketten. Her er det bare å ta med seg danseskoene og møte opp!

Søndag formiddag gyver vi løs igjen, da er det Vestlandserie nr. 5 som skal arrangeres, og publikum vil igjen få se danseglad ungdom konkurrere på parketten om de gjeveste  plasseringene og  de høyeste poengsummene.

dans2