Norunn Ringvoll (15, f.v.), Vetle Kleveland (15), hovedtrener i Kristiansand Danseklubb Gracjana Buraczynska, Julie Gudim Bjerkås (15) og Ole Thomas Hansen (17). Alle foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Suverene NM-gull til Kristiansand Danseklubb

Både ungdoms-paret Ole Thomas Hanssen/Julie Gudim Bjerkås og junior 2-paret Vetle Kleveland/Norunn Ringvoll vant samtlige disipliner i NM i 10-dans i Drammen.

Begge parene vant sine klasser med seier i samtlige ti danser (fem standarddanser og fem latindanser).

På andre bildet er Julie og Ole Thomas på pallen,
Ole Thomas Hanssen og Julie Gudim Bjerkås øverst på pallen.

Begge parene er med på landslaget i sportsdans, og konkurrerer stadig både i inn- og utland. Deres hovedtrener i Kristiansand Danseklubb er Gracjana Buraczynska

Ole og Julie skal siste helgen før jul reise til Riga for å representere Norge i Latin-VM.

Vetle og Norunn på pallen.
Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll øverst på pallen.

Vetle og Norunn har i år representert Norge i VM hele tre ganger: Standard-VM i Romania, Latin-VM i Moldova og 10-dans-VM i Polen. I sistnevnte danset de seg til kvartfinale, noe ingen norske juniorpar har klart i VM 10-dans tidligere.

Se Vetle og Norunn i jive her:


Se Vetle og Norunn i slowfox her: