Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Debuterer i Sommertravet

For første gang skal jeg delta i Sommertravet på Sørlandets Travpark, og det blir også en pekepinn på hvordan NM-formen er.

Kommende fredag rir jeg to hester på hjemmebane, nemlig Vestpol Faxen og Moneyline Volo. Jeg gleder meg masse til å ri på hjemmebane foran mange tilskuere. Sommertravet er årets høydepunkt på Sørlandets Travpark, og Vestpol Faxen er absolutt i god form. Moneyline Volo har jeg bare ridd en gang tidligere i konkurranse, på Jarlsberg for knappe to uker siden, og da ble det en andreplass.

maddeSiden jeg kom tilbake etter utestengingen har det blitt en seier med Heimly Odin, samt fem andreplasser og to tredjeplasser. Det var surt å bli nummer to i det siste løpet med Cherokee News sist søndag, og det var utelukkende min egen feil. Likevel synes jeg at jeg fortsetter å utvikle meg som rytter denne sesongen, og jeg gleder meg veldig til å delta i mitt første NM i august. Det blir spennende å se hvilken hest jeg blir tildelt da, for det vil selvsagt påvirke mine medaljesjanser. Men bare å få delta i NM blir uansett et karriérehøydepunkt for meg.

Jeg satser så mye på hestesporten nå at jeg har sagt opp jobben som flyvertinne i SAS. Reisingen tok rett og slett for mye tid. Nå jobber jeg i stedet i taxfree-avdelingen på Kjevik, og fortsatt noe som personlig trener.