Arrangøren sier seg meget godt fornøyd med at 200 deltakerne stilte opp i lørdagens rumperenn på Hovden. Foto: Christian Langford-Snape.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

200 deltakere i rumperally på Hovden

Henning Abrahamsen var kjappest av de 200 deltakerne i lørdagens tevling.

Henning Abrahamsen var raskest ned. Foto: Patrik Redgård.
Henning Abrahamsen var raskest ned. Foto: Patrik Redgård.

Det var god aldersspredning på deltakerne, som var fra ti år og eldre. De fikk sikkerhetsinformasjon før de begynte på ferden ned fjellet Nos. Det gikk i et rasende tempo. Vinneren, Hovden-sønnen Henning Abrahamsen, var nede på et drøyt minutt. Men da brukte han også magen siste biten. På andreplass kom Joakim Skoog.

Arrangementet bar preg av god stemning og alle kom fint ned fra fjellet uten å behøve benytte skipatruljen.

Her kan du se video fra rallyet:

– Det her er et renn som kommer tilbake neste år, det tør jeg love. Man da får vi nok ha 1000 rumpebrett på lager i stedet for 200, sier rennleder Pål Berntzen og smiler.

Foto: Patrik Redgård.
Foto: Patrik Redgård.

Vinneren av lørdagens renn fikk foruten et gratis årskort på Hovden Alpinsenter også billetter til utsolgte X-Games i Oslo senere i februar. Som en gulrot for alle å fullføre ble det også trukket en del premier blant alle som kom i mål.