Det var trangt om plassen da Wall of Fame ble arrangert i Bear Cave i Kristiansand sist lørdag. Alle foto: Odd Egil Bryne.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Deltakerrekord i Wall of Fame

Vi nådde ikke målet om 100 påmeldte, men er strålende fornøyd med helgas styrkekonkurranse.

Vi gjennomførte stevnet med 68 deltagere – 15 flere enn i fjor. Det virket som at alle våre besøkende storkoste seg, deltakere som tilskuere. Og det er tross alt det aller viktigste. Jeg vet også at det ble satt mange personlige rekorder denne dagen, noe som er stas, ettersom det er essensen av konkurransen. Jeg spurte flere om hvorfor de tror de slår rekorder på Wall of Fame og de svarte at det var på grunn av stemningen under konkurransen. Det er utrolig kult.

DSC 16522242_10154773101430250_507268074_o

Litt trist er det jo at vi ikke klarte å nå målet med tresifret antall deltakere, men samtidig må vi være fornøyd når vi opplever økning fra i fjor; det går riktig vei! Og som sagt har vi fått så mye skryt at det er vanskelig ikke å være fornøyde. Vi har fått like mye skryt av folk som deltok for moro skyld, som av de som ser på konkurransen som litt mer seriøs, og det betyr at vi har lykkes med det Wall of fame skal være, en konkurranse der alle kan delta. Vi hadde til og med ei jente som deltok på tross av et bein i gips, og krykker, og det må jeg si det står respekt av.

Mange tilskuere
Det var 166 besøkende, og av dem var det altså nær hundre som ikke deltok. Jeg vet ikke helt hvorfor de ikke vil være med, og det er noe vi skal jobbe med å finne ut av til neste år. Det virker som at folk tror man må være på et visst nivå for å kunne delta, men det er jo absolutt ikke slik. Forhåpentligvis klarer vi å tydeliggjøre dette til neste år.

DSC_0140
Julie Rafoss vant kvinneklassen, foran Kristin Gudim og Thea Ormestad.

Enda bedre neste år
Vi opplevde at det ble litt trangt og litt for lang ventetid ved noen øvelser, ettersom mange ville varme opp på maskinene som skulle brukes i konkurransen. Dette skal vi å prøve å bedre til neste år ved at vi bruker tidtaking på stasjonene og tydelig merker oppvarmingsstasjoner. I tillegg tror jeg vi må ha noe enkel mat til salgs, men det er mest for oss som arrangerer sin del, man blir ganske sulten av å se folk trene en hel dag.

DSC_0149
Jon Einar Haugland vant herreklassen, foran Håkon Haugland og Kjetil Finnes.

Resultatene
Vi skal ikke publisere noen plasseringer utover topp tre i hver klasse. Heller ingen enkeltresultater blir offentliggjort, annet enn at topp tre resultat for mann og dame i hver enkelt øvelse, blir hengende på en vegg på Bear Cave Treningssenter. Alle som vil vite sin egen plassering og resultat kan ta kontakt med oss så sender vi det. Om de selv vil offentliggjøre disse er opp til hver enkelt deltaker.