650 kvinner stilte til start og fikk bryne seg på snø, gjørme, bakker og ulike hindre i 3,5 kilometer av den 5 kilometer lange permanente hinderløypa i Lauvåsen i Kristiansand. Alle foto på siden: Kristian Thomassen
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

650 kvinner boltret seg i gjørmefest

Lørdag 26. august var det duket for den ultimate jentefesten, Dirty Girls Mud Run i Sporty Lauvåsen.

Dette gjørmeløpet, som kun er for kvinner, er uten tidtaking, og lever etter mottoet «the only way of losing is by not having fun!”

650 spreke kvinner stilte til start og fikk bryne seg på snø, gjørme, bakker og ulike hindre i 3,5 kilometer av den 5 kilometer lange permanente hinderløypa i Lauvåsen.

dirtygirlsmudrun1
Foto: Kristian Thomassen

Det er Shanna Mc Fadden Drivenes som står bak ideen om å få konseptet til Norge. Løpet handler ikke bare om å komme i mål, men å sette fokus på og samle inn midler til kreftsaken. Under emneknaggen #fortheboys løp kvinnene og deres ektefeller, kjærester, venner eller familie har forpliktet seg til å donere et beløp til Kreftforeningen for å sette søkelys på et ellers ganske lite diskutert tema, mannlig kreft.

Klikk deg gjennom bildegalleri her:

dirtygirlsmudrun3
Foto: Kristian Thomassen

Samtlige deltakere gikk, løp, klatret, skled og lo seg hele veien inn til mål. Vi kan trygt konkludere med at alle var vinnere!

Siv Salbostad var en av deltakerne. Hun har blogget om sin opplevelse av Dirty Girls Mud Run. Les mer om det her.

dirtygirlsmudrun2
Foto: Kristian Thomassen