Medaljevinnere fra årets vårmesterskap i kendo. Fra venstre: Håkon Eriksson (OSI Kendo), Kenneth Fredheim (Kristiansand Kendo), Marie Nørvåg (Kristiansand Kendo), Pedram Bagheri (Oslo Kendo). Foto: Privat
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Dobbelt Kristiansand i Vårmesterskapet i Kendo

Det ble gull og sølv til Kristiansand Kendo under årets vårmesterskap i kendo.

Lørdag 30. april deltok min samboer Marie og jeg i årets vårmesterskap i kendo i regi av OSI kendo.

Vårmesterskapet er en middels stor konkurranse i norsk sammenheng, der målet er å gi matching til nye utøvere sammen med mer erfarne og aktive landslagsutøvere. Jeg har deltatt flere ganger og har ett gull og to sølv fra samme konkurranse, Marie har en bronse. Kristiansand Kendo har vært Norges beste klubb de siste årene, så vi følte presset på å prestere.

Marie og jeg sto i fare for å møte hverandre tidlig, noe vi heldigvis unngikk. Det er aldri moro å bli slått ut av klubbkamerater, langt mindre sin egen samboer. Til slutt sto det ikke flere motstandere igjen, og vi møttes i en finale jeg vant knepent med et treff på kôte (håndledd). Jeg fikk dermed med meg OSI kendo sitt splitter nye vandretrofé i bagasjen hjem og en ekstra motivasjon til å komme tilbake neste år!

Resultater:
1. Kenneth Fredheim (Kristiansand Kendo)
2. Marie Nørvåg (Kristiansand Kendo)
3. Håkon Eriksson (OSI Kendo)
3. Pedram Bagheri (Oslo Kendo)