Fredrik Ågedal (21) fra NMK Konsmo suste inn til to tredjeplasser i helga, og det holdt til to nye NM-titler i samlingen. Fra før har han vunnet to NM-gull i bilcross junior, ett norgescupgull i rallycross bakkeløp og to NM-gull i rallycross bakkeløp. Foto: Rune Johannesen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Jubel for dobbelt NM-gull

Gleden var stor over å vinne gullet både i rallycross og i bakkeløp.

I helgen var det duket for siste NM-runde i rallycross og bakkeløp på Grenland motorsportsenter. Rallycross skulle kjøres og avgjøres lørdag. Før helgen ledet jeg i sammendraget og det viktigste denne helgen var å sikre gullet. I de innledende omganger var det hardt om plassene, men jeg kvalifiserte meg til 3. sporet i A-finalen.

Foto: Rune Johannesen.

A-finalen gikk veldig fort og jeg klarte å sikre meg gullet etter en 3. plass i finaleløpet. Dagen etter skulle NM bakkeløp avgjøres og der ledet jeg også i sammendraget. Forholdene var varierende men vi var med i toppen hele dagen og endte på 3. plass også i dette løpet. Det holdt til en ny NM-tittel.

Foto: Rune Johannesen.

Jeg kan nå se tilbake på en fantastisk bra sesong med fire enkeltseire i NM rallycross og bakkeløp, og dobbelt NM-gull både i rallycross klasse 3 og bakkeløp klasse 3. Jeg vil rette en stor takk til sponsorer og støttespillere som gjør dette mulig. Ikke minst folkene i teamet – helt verst!

Her er helgas NM-vinnere i de ulike bakkeløp-klassene. Fra venstre: Espen Isaksætre, Ben Philip Gundersen, Olav Fredriksen og jeg. Foto: Rune Johannesen.

Les flere innlegg av Fredrik Ågedal her