Donn PU, bak fra venstre: Michael Vu, trener Preben H. Andersen, Petter Lunde, Benjamin Bryggeså, Aslak Johansen, Kim Gauslå, Paul Ove Novak, Anders Omland, Øystein Kostøl og Jesper Johannessen. På kne fra venstre: Kjetil Aanensen, Svein Kristian Daland, John Arne Daland. Liggende foran: Christopher Gursli. De tre kvinnene på bildet er fra Civitan Club Camilla. Foto: Eirin Andersen.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Donns PU-lag klar for Landsturneringen

To ganger har Donn vunnet landets største turnering for PU-lag. Til helga har denne fotballgjengen en ny mulighet i Stavanger.

Vi er 19 personer som reiser til Stavanger kommende helg for å være med på den årlige landsturneringen, med over 1000 deltakere  i håndball og fotball.

Her vises det virkelig idrettsglede i stort format, og her er det plass til alle. Her treffer vi felles venner fra hele landet og det sosiale er viktig. Lørdag kveld er det festkveld med middag og dans inn i de små timer.

Det er fotballkamper  lørdag og søndag som avsluttes med  finaler søndag ettermiddag. Donn har to ganger vunnet sin klasse og har mange gode plasseringer i landets største turnering for PU-lag.

Å reise på en slik turnering krever planlegging og penger. I år som i fjor har  FK Donn PU-lag fått kr. 20.000 av Civitan Club Camilla som støtte til å reise og det er en støtte vi setter stor pris på.

Vi gleder oss til noen flott dager hvor mottoet er «Tap og vinn med samme sinn».