Andrea Krin Pedersen (t.h.) sikret seg to medaljer i stevnet sist helg. Foto: Aimee Holme Dammann.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Dressurdager på Epona Ryttersenter

I helgen var det duket for årets siste lands- og elitestevne i dressur her på Sørlandet, der Epona Ryttersenter og Sørlandsparken Rideklubb sto som arrangører.

30 ekvipasjer tok turen for å konkurrere i klasser fra LA-nivå opp til Grand Prix. To av Sørlandsparken Rideklubbs ryttere gjorde en god figur og plasserte seg begge dager i sin klasse.

Andrea Kring Pedersen og hennes hoppe Ansgårds Amulett fikk en 3. plass i juniorklassen på lørdagen. På søndagen ble det 2. plass kun 0,219% bak vinneren. Andrea har ridd Amulett nå i snart to år, og låner henne fra sin bestemor som har utdannet hesten. De er nå på den nasjonale elitegruppen for juniorer i dressurridning.

Rachel Victoria Legreid og Legato E vant sine klasser begge dager. Disse to er med på elitegruppen for FH-ryttere, og tok for to uker siden sølvmedalje i årets Hallmesterskap.